מצבי רוח קשים בהריון שלישי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/03/2011 | 10:04 | מאת: אמא לשניים

אני בת 29 וזהו הריוני השלישי. יש לי שני ילדים בני שנה וחצי ושנתיים וחצי ועד כה הייתי כל כל מאושרת. אני בשבוע 8 של ההריון השלישי וההריון מאוד רצוי. בהריונות הקודמים לא חוויתי דיכאונות כלשהם וגם לא אחרי הלידה. אני נוטה למצבי רוח בשבועות האחרונים והם לא כל כך מובנים בעיני. יש לי לעיתים לחץ נפשי בעבודה אך גם כשאין אני מאוד מוטרדת ללא סיבה. חווה מועקות כאלה שיכולות לבוא ולעבור תוך שעה. אני מקווה שהצלחתי להסביר מה עובר עליי בצורה ברורה. רציתי לדעת עד כמה המצב אופייני למצבי, מה ניתן לעשות בנידון והאם זה מאפיין שבועות מסויימים בהריון וזה יחלוף. תודה רבה מראש.

26/03/2011 | 08:02 | מאת: צביה רן

שלום לך אמא יקרה, תזכרי שהפעם יש לך כבר 2 ילדים בבית ולא אחד, ושינויים במצבי רוח הם מאד אופייניים. יחד עם זאת חבל על הסבל שאת עוברת. מצאי מטפלת בפרחי באך, התמציות בטוחות לשימוש גם בהריון, ויכולות לעזור לך מאד עם המצבים שאת מתארת. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה