הצילו

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/03/2011 | 15:03 | מאת: SARA

אני בת 27 וקיבלתי תוצאות חלבון עוברי ביחס של 1:340 ואני בלחץ אטומי ובכי ללא הפסקה. מה פירוש הדבר? אני כרגע מנסה לקבוע לי תור לביצוע דיקור חלבון עוברי. עזרתכם.

21/03/2011 | 08:09 | מאת: צביה רן

שלום שרה, מה הלחץ? למה את חושבת שהתוצאה גרועה אם אינך יודעת מה המשמעות? האם שאלת את הרופא מה זה אומר? אנשים מקבלים תשובות ונבהלים בלי לבקש הסבר מהרופא, וחבל. אנשים נוקטים בהרבה פעולות מיותרות בגלל אי הבנה. אז חשוב להבין לעומק את משמעות התוצאות ולהתייעץ עם בעל המקצוע לגבי המשך הצעדים. אני לא יודעת הרבה על הבדיקות, כי בזמן שאני ילדתי את ילדי הן עוד לא היו קיימות. ממה ששמעתי, זוהי בעיקר בדיקה סטטיסית. בקשי הסבר לפני שדעתך נטרפת עליך, ובהתאם לאותו הסבר תפעלי ממקום של שקט. אני מאחלת לך שהכל תקין. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה