דיכאון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/03/2011 | 14:05 | מאת: הריון ראשון

רציתי לדעת אם עצם היותי בדיכאוןבמהלך כל ההריון משפיעעל העובר וכיצד? אני בשבוע 28 ואני עדיין מחכה לרגע שאני ארגיש שאני נהנת מ"תחושת" ההריון. רוב הזמן אני רוצה לשכוח מזה והמחשבות על זה גורמות לי להכנס יותר לדיכאון איזה בן אדם נוראי אני

05/03/2011 | 07:08 | מאת: צביה רן

שלום לך, מה באמת את מרגישה? מה מונע ממך להנות מההריון? מה צריך לקרות כדי שתוכלי להנות? אשמח לתשובותיך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

06/03/2011 | 18:09 | מאת: הריון ראשון

צביה שלום אני מרגישה יאוש וזה מלווה אותי מתחילת ההריון אני בשנה הזו אמורה ללמוד מטעם העבודה שלי ואני פשוט לא יוצאת מהבית כל התקופה הזו אני יודעת שיהיו לכך השלכות אך אני מפחדת להתמודד איתם אני מרגישה שאני קפואה במקום ואין שום טעם לעשות משהו עם עצמי כי הכל אבוד. זה מתסכל שיש חיים בתוכי ואני מרגישה ככה זה מפחיד אותי ומשתק אותי עוד יותר אין לי מושג איך המסע הזה יסתיים.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה