קיסרי שני

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/02/2011 | 19:26 | מאת: שיר

שלום רב, ילדתי את בתי לפני שמונה חודשים בקיסרי דחוף עקב כך כי שהיתי בפתיחה מלאה המון שעות ללא שום התקדמות. עכשיו אני שוב בהריון וממש מפחדת אמרו לי כי אסור להכנס להריון אחר קיסרי אלא לאחר שנה וחצי ורציתי לברר האם זה נכון. אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה

03/02/2011 | 07:21 | מאת: צביה רן

שלום שיר, השאלה הראשונה שעליך לשאול את עצמך האם את רוצה את ההריון הזה. אם התשובה היא חיובית, התייעצי עם הרופא שלך. פורומים באינטרנט, במיוחד כאלה שאינן מנוהלים ע"י איש מקצוע מתחום הרפואה עלולים לתת תשובות לא מדוייקות. מאחלת לך הצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה