????

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/01/2011 | 11:38 | מאת: soso

אני אמא לתנוקת בת 9 חודשים, אני עדיין מניקה, היה לי חשד שאני בהריון חדש, עשיתי בדיקת הריון ביתית והיתה התוצאה שלילית, האם זה יכול שאהיה בהריון ואני עדיין מניקה ויש חלב???

01/02/2011 | 07:05 | מאת: צביה רן

שלום סוסו, הנקה אינה אמצעי הגנה נגד הריון. גם אם טרם קיבלת מחזור, את בהחלט עלולה להרות, כך שאם אינך רוצה בהריון נוסף עכשיו, עליך לדאוג לאמצעי מניעה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.hael-la.co.il

01/02/2011 | 11:00 | מאת: סוסו

תודה לך, ואני יודעת שהנקה בטח אינה אמצעי הגנה נגד הריון, זה ברור, ואני לוקחת גלולות כאמצעי הגנה, וגם עדיין לא קיבלתי מחזור, אבל השאלה שלי, האם אשה מניקה יכול שתהיה בהריון? ( יש הריון ועדיין יש חלב להניק???)

02/02/2011 | 06:55 | מאת: צביה רן

שוב שלום לך, בהחלט אפשר להרות בזמן הנקה. אני מכירה נשים שהמשיכו להניק גם בהריון. אם את לוקחת גלולות הסיכוי להרות קטן ביותר. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה