חרדות מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/01/2011 | 19:38 | מאת: לי

שלום רב, כרגע בשבוע 34 בתחילת ההריון היו לי חרדות מההריון עצמו שלא עזבו אותי עד לחודש שלישי בערך ועכשיו לאחר סיור בחדר לידה שוב נתקפתי בחרדות ובכי שלא מפסיקים ומטרידים אותי כבר כמה ימים. בתודה מראש

23/01/2011 | 07:09 | מאת: צביה רן

שלום לי, חדר לידה באמת יכול להפחיד ולהרתיע במיוחד את מי שהוא חרדתי גם כך. האם הסיור היה במסגרת קורס הכנה ללידה? בדקי אפשרות לעשות הכנה פרטית ללידה עם דולה שאולי, אם יש לך אפשרות, גם תלווה אותך בלידה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה