דחוף איחור גדול בלקיחת הגלולות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/01/2011 | 22:42 | מאת: ליאור

אני נוטלת גלולה (פמינט) לפני השינה זה נע בין 23:30 ל1:30 שלשום (חמישי) בלילה לקחתי ב1 וחצי. ביום שבת נזכרתי כי לא לקחתי בשישי בלילה, השעה היתה 16:00 ומיד לקחתי , איך עליי להמשיך? באיזה שעה לקחת את הגלולה הבאה בכדי לאזן? האם יש סיכוי להריון אם קיימתי יחסי מין מלאים (בשבת בסביבות 13:00)? הרי שידוע לי כי אין סיכוי להכנס גם בשבוע שלא נוטלים גלולות ? זאת הגלולה השלישית לפני סוף החבילה (אני מתכננת לקחת רצוף עוד חצי אחת) תודה רבה

16/01/2011 | 07:23 | מאת: צביה רן

שלום ליאור, זה די חמור לקחת 2 גלולות בהפרש של כ-12 שעות אחת מהשניה. אם לקחת בשבת בלילה, אינך יכולה לפצות על היום הקודם. מאחר שאת לקראת סוף החבילה, אני מציעה לך להפסיק, לקבל את "המחזור" ולחיל אחרי זה חבילה חדשה. בכלל, שווה לבדוק למה את שוכחת. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

16/01/2011 | 19:05 | מאת: ליאור

תודה, לא הבנתי בנוגע לסיכוי להריון? מה הסיכונים אם אני בכל זאת ממשיכה לקחת עוד חבילה ? איך אני אדע אם זה "עובד" . תודה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה