תחילת הריון - פחדים

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/01/2011 | 00:16 | מאת: שולמית

שלום,מחזור אחרון 8/10 בתאריך 7/11 בדיקת בטא =45 בתאריך 10/11 בטא=136 תאריך 16/11 בטא= 1425 אני לא מפסיקה לחשוב שהתחיל בבטא נמוכה מאוד וחרדה מכך,יש לי חברה שהתחילה באותה בטא ועברה הפלה, האם זה אומר משהו? יש סיבה לדאגה? למרות שראיתי דופק ואת העובר עדיין יש לי חששות, שמא חס וחלילה רמת הבטא הנמוכה בהתחלה מרמזת על בעיות אפשריות .. (נפטר לי תינוק בן חודש וחצי לכן החרדה הגדולה) תודה מראש על התשובה!

09/01/2011 | 22:03 | מאת: צביה רן

שלום שולמית, צר לי לשמוע על ההיסטוריה שלך. לגבי מדידות הבטא, עליך לשאול את הרופא את המשמעות. יחד עם זאת, כדאי מאד לטפל בחרדות שלך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

10/01/2011 | 21:07 | מאת: שולמית

הרופאה שלי לא כל כך מייחסת חשיבות להיסטוריה.... ואניחרדה מאוד ולא יודעת למי לפנות על מנת לטפל..האם תכלי לייעץ לי?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה