קבוצת התמודדות עם חרדה מהריון ולידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/12/2010 | 22:17 | מאת: מיכל

שלופ לכן, בקרוב נפתחת בחיפה קבוצה המיועדת לנשים המתכננות הריון או במהלך הריון. הקבוצה תתמקד בחששות העולים סביב ההריון ו/או האימהות ומטרתה להקנות כלים להתמודדות באווירה תומכת. בתכנית: 10 מפגשים, חד שבועיים , משך כל מפגש שעה וחצי. מספר המשתתפות מוגבל ל- 10 ולא תינתן אפשרות להצטרף לאחר המפגש הראשון המפגשים יתקיימו בשעות אחר הצהריים בשכונת אחוזה בחיפה והכניסה לקבוצה מותנית בראיון אישי קצר. מנחות הקבוצה : ד"ר מיכל בן מאיר Phd פסיכולוגיה קלינית. לירון פאוקר-וולפוביץ M.A פסיכולוגיה קלינית. להרשמה וקבלת פרטים נוספים ניתן לפנות ל: מיכל 0526406433 או ללירון 0528732440

10/12/2010 | 07:33 | מאת: צביה רן

תודה על ההודעה. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה