חששות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/11/2010 | 11:56 | מאת: לילך

בת 38, הריון ראשון לאחר טיפולים. דופק עוברי נצפה בשבוע חמש +6 לאחר מכן בשוע 7 ובשבוע 9 ביצעתי אולטרסאונד נוסף לבדוק שהכל תקין. אני חוששת מאוד לעובר רוב הזמן ואני מניחה שזה טבעי. היום אני נמצאת בשבוע 11+2. התחלי להרגיש פחות עייפות ופחות בחילות ביומיים האחרונים,אך במקום לשמוח אני בחרדה שמשהו לא תקין ואולי משהו קרה לעובר. איך מצליחים לשמור על שפיות בתקופה הזו? האם הפיתרון הוא לעשות בדיקת אולטרסאונד בכל פעם? יש לי יום חמישי תור ראשון לטיפת חלב, האם שם בודקים דופק עוברי? מצטערת על כל השאלות לילך הלחוצה

23/11/2010 | 06:52 | מאת: צביה רן

שלום לילך, זה בהחלט טבעי שתרגישי יותר טוב לאחר הטרימסטר הראשון. ובהחלט יש סיבה לשמוח. תעשי תרגיל פשוט: כל ערב לפני שאת הולכת לישון, סכמי (רצוי במחברת) 10 דברים טובים שקרו לך באותו יום ועליהם את מודה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה