לא מצליחה להרדם - נואשת!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/11/2010 | 16:39 | מאת: יעל

אני 5 ימים אחרי לידה ולא מצליחה להרדם. לא בגלל התינוק. הוא ילד מתוק להפליא ורגוע מאוד. כשאני מנסה להירדם, אני מרגישה דפיקות לב מואצות, מתח בגוף ולא נרדמת. ביום האחרון ישנתי כשעה בלבד. האם התופעה מוכרת? מה ניתן לעשות?

17/11/2010 | 07:24 | מאת: צביה רן

שלום יעל ומזל טוב, התופעה יכולה לקרות בגלל השינויים ההומונליים החריפים החלים בגוף מיד לאחר הלידה. יחד עם זאת, אני מאמינה שזה מאד קשה לא לישון לאחר תקופה מאומצת של הריון ולידה. בקשי מהרופא שלך אפילו תרופה שתאפשר לך לישון. תרופה המתאימה לתקופה הזאת ואפילו לימים מעטים. כל טוב צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה