כאבי בטן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/11/2010 | 20:22 | מאת: מודאגת

שלום, התחלתי היום שבוע חמישי, ויחד עם זה יש לי כאבי בטן, לפעמים חזקים(בעיקר בלילה). יש לי הרגשה כמו של קלקול קיבה, דבר שלפעמים מביא אותי גם לשירותים. היציאות לא רגילות, ממש כמו שלשול. האם זה תקין? התור הראשון שלי הוא רק ביום ראשון הבא. מה לעשות???

16/11/2010 | 08:14 | מאת: צביה רן

אם הכאבים חזקים, תבקשי להכנס לרופא בכל מקרה, או ללכת לחדר מיון. כל טוב ובהצלחה בהמשך, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה