שימוש בויברטור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/11/2010 | 20:17 | מאת: פיציליקוש

האם שימוש בויברטוק חיצוני כלומר רק על איזור הדגדגן עלול לגרום לדימוים בזמן הריון,אני בשבוע 18 וכבר היו לי שלוש-ארבע מקיר דימומים בכל המקרים האולטרסאונד והרוםא אמרו שהכל תקין.אני חושבת על סיבות לדימום ,יכול להיות שויברטור מזיק?

14/11/2010 | 06:56 | מאת: צביה רן

שלום לך, אם את רואה שיש דימום כל פעם שאת משתמשת בויברטור, אל תשתמשי, למרות שלא נראה כל קשר. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה