כמה מוקדם ניתן לגלות הריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/10/2010 | 22:17 | מאת: טל

שלום, אני בת 25 ובשעה טובה אני ובעלי החלטנו להביא ילד לעולם. כל פעם שאנחנו מקיימים יחסים, אני כבר "מתה" לדעת עם אני בהריון.. מה הכי מוקדם שאפשר לגלות? יש לי תור לבדיקה סטנדרטית אצל רופא הנשים ביום ג' הקרוב, האם הוא יוכל לומר לי אם אני בהריון או לא אם בשבוע האחרון התחלנו לנסות? תודה

01/11/2010 | 07:05 | מאת: צביה רן

שלום טל, הריון ניתן לגלות לאחר איחור בוסת הבאה. לא בכל פעם שאתם מקיימים יחסים יש סיכוי להריון, זה צריך לקרות סביב הביוץ. אני ממליצה לך ולבעלך לקנו ספר עדכני מקצועי על מיניות האדם, הריון ולידה, כי לפי שאלתך נראה לי שחסר לכם ידע בנושא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה