סיכונים בהריון בגיל 40

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/10/2010 | 18:48 | מאת: דבי

בספטמבר האחרון מלאו לי ארבעים, בשבוע האחרון גילתי שאני בהריון, יש לי 2 ילדים שנולדו באופן טבעי וללא סיבוכים, אני מלאה חששות לגבי הריון זה מה הסיכונים? האם אני מסכנת את עצמי בהריון בגיל הזה ? אולי זו היתה טעות? אני מאוד מבולבלת למרות שרציתי (החשש הגדול הוא סיכון הגיל)

01/11/2010 | 07:02 | מאת: צביה רן

שלום דבי, השאלה הראשונה שעליך לשאול את עצמך היא האם את רוצה עוד ילד. היום נשים בנות 40 עדיין בשיאן, רובן במצב בריאותי מצויין, ולרפואה יש הרבה איך לעזור לשמר הריון, במקרה שזה נדרש. עליך לפנות לרופא שלך ולבצע את הבדיקות שיפנה אותך אליהן. שבי לשיחה אתו, יתכן שיפנו אותך למכון גנטי לשיחה ובדיקות. כל טוב ובהצלחה עם כל החלטה שלך, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה