חוששת שנכנסתי להריון - לא בטוחה אם אני הוזה או לא

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/10/2010 | 22:25 | מאת: אלה

היי, קודם כל אני בת 24 ולוקחת גלולות כבר כ-4 שנים באופן סדיר ובלי בעיות. יש לי חבר קבוע כבר שנה וחצי. בזמן האחרון יש לי הרגשה איומה שנכנסתי להריון - אני מרגישה שהשדיים שלי תפחו, ובעיקר הבטן - הבטן התחתונה שלי החלה לבלוט לאחרונה בצורה שמעולם לא היתה קודם, וזאת למרות שאני בחורה רזה מטבעי. אני גם סובלת מבחילות בזמן האחרון ואף הקאתי פעמיים. סימנים נוספים שגורמים לי לחשוב על הריון עם השתנה בתכיפות גבוהה ומצבי רוח משתנים בשבועות האחרונים. לפני כחמישה חודשים שכחתי לקחת גלולה ולמחרת לקחתי פוסטינור. מאז המחזור שלי מאוד נחלש, באופן קבוע - ירדתי שתי דרגות ברמת הספיגה של הטמפונים בהם אני משתמשת. בדרך כלל על פי סיכום עם רופא אני מחברת שתי חפיסות של גלולות (42 יום ברצף במקום 21), ואני באמצע חפיסה עכשיו. אני מפחדת שאני בהריון אבל לא יודעת אם אפשר לבדוק את זה במהלך לקיחת גלולות, או שעליי לחכות לסוף החפיסה? האם יש סיכוי הגיוני שאני בהריון למרות הגלולות??? האם ייתכן שאני בחודש חמישי (?!) עם בטן קטנטנה? האם היחלשות המחזור בעקבות פוסטינור היא תופעה מוכרת? תודה רבה...

26/10/2010 | 07:53 | מאת: צביה רן

שלום אלה, החששות האלה מטרידים את מנוחתך. פני לרופא גם בטלפון ובקשי לעשות בדיקת דם לגילוי הריון. זו בדיקה פשוטה אך מהימנה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה