השפעת עישון מריחואנה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/09/2010 | 14:34 | מאת: maya

בן זוגי מעשן מריחואנה וחשיש מידי יום כבר שנים רבות. ידוע לי כי העישון גורם לגבר לירידה משמעותית בספירת הזרע. אך רציתי לדעת אם אכנס להיריון, האם הנושא עלול לפגוע בהריון או אפילו בעובר עצמו. תודה.

22/09/2010 | 11:08 | מאת: צביה רן

שלום מאיה, אם מה שאת כותבת נכון, ואת נמצאת ליד בן זוגך כשהוא מעשן, זכרי שאת הופכת למעשנת פסיבית. גם את סופגת או נושמת את העשן הזה. אם אכן הסמים פוגעים באיכות הזרע, סביר להניח שיהיה קושי להרות, וחבל יהיה אפילו להתחיל בטיפולים כל עוד הוא מעשן. האם דיברתם על עתיד המשפחה שלכם? האם הוא רוצה ילדים? אם כן, עליכם קודם כל לדאוג לבריאותכם לפני דאגה להריון ולילדים וכשלב ראשון להפסיק את השימוש בסמים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהלי "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

20/04/2011 | 15:01 | מאת: nat

שלום מיה! האם קיבלת תשובה לשאלתך? אם עדיין לא, אשמח לעזור, כי נדמה לי אנו במצב דומה. את יכולה ליצור איתי קשר דרך מייל [email protected] בברכה, נטלי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה