חרדת לידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/09/2010 | 22:47 | מאת: ע

אני בת 29 נשואה ללא ילדים. אני מפחדת מאוד מהלידה בעיקר מהכאבים. אני חוששת שלא אוכל לעמוד בהם. אני רוצה ילדים אך לא מצליחה להתגבר על הפחד.

20/09/2010 | 23:38 | מאת: צביה רן

שלום לך, הפחד שלך הוא מובן וטבעי. העניין הוא שללא טיפול, אין שום סיכוי שהפחד יעלם בעצמו. ישנם הרבה סוגים של טיפול החל בפסיכולוגי וכלה בטיפולים אלטרנטיביים אחרים, אך את צריכה לבחור מה לעשות עם זה. נשמח לייעץ בהמשך אם תרצי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

21/09/2010 | 19:18 | מאת: עדי

תודה רבה על התשובה. אשמח לקבל ייעוץ,המלצה (אם ניתן בפורום)על מטפל באזור השרון. חג שמח!

18/10/2010 | 15:17 | מאת: חרדות

שלום שווה לנסות טיפול עם מישהי המתמחה בהכנה נפשית ללידה. זה לא תחליף לפסיכולוג אבל בהחלט יכול לסייע לך להתמודד עם פחדים. קוראים לזה שיטת קיי. אני טופלתי אצל אביטל.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה