דיכאון בהריון ?????

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/09/2010 | 13:34 | מאת: מיכל

שלום רב, אני אמא לילד מקסים בן שנתיים ו-4 חודשים ובהריון בשבוע 10, מאז שגיליתי שאני בהריון אני לא מפסיקה לבכות, מאוד רגישה, חסרת סבלנות, לא ישנה טוב, לא רוצה לראות אנשים, נכנסת למיטה בשעות מוקדמות בכדי להיות לבד. וכל חוסר הסבלנות שלי מושלך במיוחד על בעלי, מה שהוביל אותנו לקצר בזוגיות, הוא מנסה להפנות כלפי סבלנות ,אבל מבחינתי כלום לא מספיק. אני לא מחוברת להריון הזה, ולא יודעת איך להמשיך הלאה. אני עייפה נפשית, מה עלי לעשות ????? אודה לתשובתך.

13/09/2010 | 07:12 | מאת: צביה רן

שלום מיכל, בהריון האיזון ההורמונלי משתנה ומשפיע על מצבי רוח. נסי להיזכר אם זה גם היה בהריון הראשון, שאלי את בעלך אם הוא זוכר. אם את מרגישה שזה קיצוני, פני לקבלת עזרה אם דרך קופת חולים ואם דרך מטפלים פרטיים. אשמח לייעץ. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה