שבוע ההריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/09/2010 | 21:17 | מאת: רד

שלום לך דר : קיבלתי וסת אחרונה ב17-3-2010 ואני אחרי ניתוח קיסרי שני והרופאה אמרה לי שגם הפעם אלד בניתוח מתוכנן בשבוע 37 באיזה תאריך זה כמעט נופל רוצה לדעת

09/09/2010 | 09:58 | מאת: צביה רן

שלום לך רד, מימין להודעות הפורום יש מחשבון, לפיו תוכלי אולי לחשב. דברי עם הרופא שלך לגבי מועד הלידה. בפורום זה אין רופא, ישנו פורום הריון ולידה המנוהל ע"י רופא ושם תוכלי לקבל פרטים מקצועיים. כל טוב ושנה טובה צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה