חרדה מהריון!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/09/2010 | 18:24 | מאת: נורית

שמי נורית ואני בת 27 אמא לליאן בת 4. אני מאוד חרדה מהריון אני מאוד סובלת במהלך ההריון בשליש הראשון זה פשוט קיצוני ולא נשלט . אני עובדת עצות לפני כחודשיים גילתי שאני בהריון נורא שמחתי אך נכנעתי לסבל ועברתי הפלה מסיבות אישיות.. החלטתי שאני מוותרת למרות הרצון להגדיל את התא המשפחתי ואני נורא מתלבטת האם לעשות התקן רחמי ל10 שנים. אני מאוד אוהבת ילדים אך אני בדיכאון ומאוד מוטרדת. איך מתגברים? מה עושים? אני מאוד החלטית, אני עובדת עצות.

07/09/2010 | 08:12 | מאת: צביה רן

שלום נורית, את רוצה לעשות התקן ל-10 שנים ואז לנסות להרות? האם 10 שנים יעשו בך שינוי? כדי לעשות שינוי עליך לקבל טיפול מקצועי. אם לא תשני שום דבר, שום דבר גם לא ישתנה. ישנן הרבה שיטות, הרבה טיפולים, עליך רק להחליט שאת רוצה לקבל טיפול. כל טוב ושנה טובה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך"המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה