האם אני בהריון? עזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/09/2010 | 02:26 | מאת: נטלי

שלום, אני בת 19 וחצי , ולפני שבוע + קיימתי יחסי מין עם חבר שלי. כמובן שהשתמשנו בקונדום, אך אחרי הגמירה שלו הוא אינו הוציא את איבר מינו מיד, אלא לאחר כמה דקות. בימים האחרונים יש לי גודש וכאבים בחזה. בנוסף ,יש לי כאבי גב ומעט בבטן התחתונה . אלה יכולים להיות סימנים לפני מחזור אבל אלה סימנים שלעולם לא הופיעו לי בעבר. רציתי לשאול, רק ליתר בטחון,יש סיכוי שזה הריון? אני מאוד לחוצה ואולי פרנואידית מדי...אבל רק בשביל השקט הנפשי. בעניין המחזור-אני לא יודעת מתי אני צריכה לקבל כי הוא לא סדיר ולפעמים מופיע אחרי חודשיים + . אשמח לתשובה....תודה.

05/09/2010 | 08:12 | מאת: צביה רן

שלום נטלי, במקרה שלך רצוי ללכת לרופא נשים ולשאול מה לעשות. בדיקת דם יכולה לתת תשובה מדוייקת. לגבי אי סדירות המחזור בגילך, מאד מומלץ לעשות בדיקה. בדרך כלל הרופאים נותנים גלולות למניעה הריון להסדרת המחזור. האמת: זה לא ממש עושה מחזור אלא דימום מלאכותי. אני מאד ממליצה על רפואה סינית בנושא, אצל מי שמתמחה בגיניקולוגיה. הרפואה הסינית מלמדת את הגוף לחזור למצבו התקין. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה