חשש מהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/09/2010 | 15:34 | מאת: נועה

שלום, אני בת 28 ואם לילדה מקסימה בת שנתיים. לא לוקחת גלולות. החודש קיימנו יחסי מין אך הוא לא גמר בפנים. המחזור האחרון היה ב4.8, בדיוק לפני חודש. כמה ימים אחרונים אני מרגישה גודש בשדיים וכאבים בגב תחתון הרגילים לפני המחזור. מה הוא הסיכוי שאני בהריון? ביצעתי היום בדיקה ביתית שיצאה שלילית. האם אפשר לסמוך עליה? גם משלשום הייתה לי הכתמה חומה וגם היום. קיימנו יחסי מין אתמול והייתה הפרשה דמית. האמת שאיני רוצה כל כך להיות בהריון, בדיוק התחלתי עבודה חדשה במקצוע וזה לא כל כך מתאים עכשיו. אני מלאה בחרדות. יכול להיות שבגלל החששות שלי אני לא מקבלת מחזור כי אני בלחץ נוראי?

05/09/2010 | 00:05 | מאת: צביה רן

שלום נועה, עניתי לך בפורום "הריון ולידה - תמיכה". כל טוב, צביה רן, מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www/heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה