שאלה קצת טיפשית אבל מסקרנת אותי..

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/08/2010 | 03:04 | מאת: סקרנית

האם אפשר להיכנס להריון רק עם זרע של גבר? למשל מה האבדל בין ביצית עם זרע של גבר (שכך באים ילדים לעולם) לבין ביצית עם זרע של...של ירק וכו'.. האם אפשר להיכס להריון כך?

29/08/2010 | 08:13 | מאת: צביה רן

שלום לך סקרנית, זה כמו שתשאלי אם כלבה תוכל להרות עם זרע של סוס. כדי שיקרה הריון צריך שהמטען הגנטי יהיה זהה, רק מין עם מינו יכולים להתרבות. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה