האם אני בהריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

22/08/2010 | 18:02 | מאת: מודאגת

שלום רב, אני בת 20 ועדיין בתולה. בתאריך 5.7.10 קיבלתי מחזור באופן סדיר, לאחר שבועיים (ב 17.7.10 ליתר דיוק) קיימתי יחסים עם החבר שלי בלי שתהיה חדירה והוא גמר על החזה שלי.. הרגשתי שחלק מהגמירה שלו החליק מהחזה שלי לאיזור איבר המין שלי .. האם יש סיכוי להיריון למרות שאני עדיין בתולה ולמרות שקיבלתי מחזור גם הוא באופן סדיר בתאריך 1.8.10

23/08/2010 | 07:23 | מאת: מבינה

קודם כל יש 2 שאלות שתשאלי את עצמך: שאלה 1 זה האם יכול להיות בכלל שנכנס זרע לאיבר המין שלך או לא? שאלה 2 במידה והתשובה שלך חיובית אז תשאלי את עצמך אם את היית בזמן ביוץ באותו יום או לא? אם 2 התשובות ל2 השאלות הן חיוביות אז הסיכוי להיכנס להריון הוא גבוה מאוד. אם את לא יודעת מה זה זמן ביוץ אז הנה הסבר: זמן הביוץ של האישה זה כ14 ימים לאחר קבלת המחזור האחרון. קחי את תאריך המחזור האחרון שלך ותספרי לפי לוח שנה בערך 14 ימים אחרי המחזור. היום ה14 הוא יום הביוץ בו אפשר להיכנס להריון בקלות. אם קיימת יחסים ביום הזה של הביוץ אז הסיכוי להיכנס להריון גבוה מאוד .. ותפסיקו לעשות שטויות אתם הצעירים. תתחילו לקרוא ספרים בנושא יחסי מין. זה לא צחוק. פאשלה קטנה ומצטערים על זה. אל תסכימי לעולם לשחק ביחסי מין אם את לא מודעת לנושא הזה ולא קראת ספרים ולא התעניינת. זה מסוכן.

24/08/2010 | 08:16 | מאת: צביה רן

אם קיבלת מחזור, רוב הסיכויים שאינך בהריון. אם עדיין אינך בטוחה, קני ערכה לבדיקה ביתית והשתמשי בה. ועכשיו: אם את ובן זוגך במערכת אוהבת, לכו לקבל יעוץ מיני ואמצעי מניעה מתאימים. חבל לשחק במשחקים שעלולים להתפתח ולהביא לתוצאות לא רצויות. בגיל 20 את כבר בוגרת ובהחלט יכולה לקיים יחסים בצורה אחראית, כך כדאי שיהיה המידע המתאים איך לעשות זאת נכון. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה