שימוש בפוסטינור יומיים לפני המחזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/08/2010 | 10:06 | מאת: אין שם

שלום, חששתי ששכחתי גלולה ולאחר שבוע ככל הנראה קיימתי יחסי מין והקונדום נקרע. יש לציין שהמשכתי לאחר שיכחת הגלולה לקחת גלולות כרגיל. לקחתי פוסטינור מספר שעות לאחר שהקונדום נקרע, והיה מדובר ביום או יומיים לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור... היום כבר היום החמישי לאיחור ועדיין לא קיבלתי מחזור. האם יש לחשוש מהריון? מה הסיבה לאיחור? האם פוסטינור יכול לגרום לאיחור כל כך גדול? היום אני מתחילה לקחת את החפיסה החדשה של הגלולות. תודה.

05/08/2010 | 08:04 | מאת: צביה רן

שלום לך, לפני שאת מתחילה לקחת את החפיסה החדשה, עשי בדיקת הריון. באתר של קופת חולים הכללית אפשר לדבר עם רופאים אונליין ולהתייעץ אתם. במקרה הצורך לכי לרופא נשים. כל טוב צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה