חשש להריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/07/2010 | 20:24 | מאת: אוולין

נטלתי פוסטינור אחרי שנקרע קונדום... לא היה לי דימום אחרי הכדור וקיבלתי מחזור כעבור שבועיים (אחרי הנטילה)וזה הקדים ב 4 ימים מהתאריך המקורי של המחזור שלי אבל נראה לי שאולי זה היה דימום מהפוסטינור ולא המחזור שלי הטיבעי ... יש לי תחושה שאני בהריון האם זה הגיוני?יש לי תאבון ממש מוגבר ופיפי דחוף מה לעשות? האם ניתן לבצע בדיקה ביתית בכל זמן או רק לפני מחזור הבא?

01/08/2010 | 08:34 | מאת: צביה רן

שלום אוולין, הריון אפשר לבדוק לאחר איחור במחזור. במקרה שלך, בגלל השיבוש, רצוי לפנות לרופא נשים לקבלת המידע והטיפול המתאים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה