פחד -בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/07/2010 | 09:00 | מאת: מיקה

גיליתי לפני כמה ימים שאני בהריון- בהתחלה היו לי כאבים בשד וגם הרבה תחושות של בחילה ! כבר יומיים אני לא מרגישה כאבי שד וגם תחושת הבחילה פחתה ! אין לי דימום - אבל יש בי פחד נוראי {2 הפלות טבעיות שהיו אחד בשבוע 8 ואחד ממש בהתחלה שבוע 5 } האם חלילה אני צריכה לדאוג ממה שקורה לי????? {יש לי תור לרופא בעוד שבוע וחצי }

28/07/2010 | 07:42 | מאת: צביה רן

שלום מיקה, צר לי לשמוע על ההפלות שעברת, והחשש שלך להמשך ההריון הוא מובן לחלוטין. כאבים ובחילות לא חייבים להמשיך בהריון, ויש נשים שעוברות הריונות שלמים ללא בחילות. נסי לקחת משהו להרגעה, רסקיו (תמצית באך) יכול לעזור לך לעבור את התקופה עד לביקור אצל הרופא. הרסקיו בטוח לחלוטין לשימוש גם בהריון. יחד עם זאת, האם לאחר 2 ההפלות עברת בדיקות קרישות דם או בדיקות אחרות? מאחלת לך כל טוב והריון בריא ותקין, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה