זאת שאלה לכל האימהות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/07/2010 | 09:29 | מאת: שירן

זאת שאלה לכל האימהות שעברו הריון ראשון והכל היה תקין. אני מדברת אך ורק על הריון ראשון. אני מדברת רק לאימהות שהכל היה תקין אצלן, אין דימומים, אין סיבוך הריוני, אין עובר מחוץ לרחם, אין דלקות שתן, אין כלום, הכל תקין. אז אם עברתן הריון ראשון והכל היה תקין בחודשיים הראשונים בבקשה תענו לי על השאלה: האם סבלתן בחודשיים הראשונים להריון מכאב בטן? אני מרגישה שאני שונה מכולן, כל האימהות אומרות לי : "יש בחילות, יש הקאות, יש כאבי ראש, יש סחרחורות... אבל אין כאבי בטן". אני מרגישה ממש מוזרה, למה כולן שוללות כאב בטן? איך זה יכול להיות שרק לי יש כאבי בטן? אני באמת שונה מכולן? נכון שיש לי הקאות וכאבי ראש אבל עם כל זה יש גם כאבי בטן. אני כבר חודש וחצי שוכבת בבית ולא מתפקדת. מה, יכול להיות שאני שונה? אולי תנסו להיזכר רגע אולי בכל זאת בהריון הראשון שלכן היה לכן כאבי בטן בחודשיים הראשונים להריון?

21/07/2010 | 07:21 | מאת: צביה רן

שירן, עניתי לך בפורום השכן. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה