עזרו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/07/2010 | 16:48 | מאת: חסוי

שכבתי אם מישהו בלי אמצעי מניעה אבל אין לי מחזור ולא קיבלתי בכלל אני בהריון ענו לי

13/07/2010 | 07:52 | מאת: צביה רן

שלום לך, תעשי בדיקת הריון ביתית או בדיקת דם בקופת חולים. והכי חשוב: מה למדת ממה שעשית? אני מאד ממליצה שאם את רוצה לקיים יחסי מין תגשי לרופא נשים שיסביר לך מה קורה לך, יבדוק אותך בנושא המחזור (בת כמה את?) ויתאים לך אמצעי מניעה. חשוב מאד גם לקרא ספר בנושא מיניות האדם כדי להבין את המנגנונים הטבעיים של הגוף. ועוד דבר חשוב: לבחור את בני הזוג לפעילות מינית. כל טוב צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה