שירן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/06/2010 | 01:32 | מאת: שירן

שמי שירן ואני בת 20 יש לי ילדה בת 5 חודשים מאז הלידה אני מובלבלת מפחדת לא מורכזת בכלל כאילו שאני לא בעולם הזה לא יכולה לשבת סביב אנשים הבטחון ירד לי לגמרי העם קרה למישהי אותו דבר שדומה לזה?

17/06/2010 | 07:47 | מאת: צביה רן

שלום שירן, הרבה דברים עשויים לקרות לנשיה אחרי לידה. אני ממליצה לך בשלב ראשון לפנות לקופת החולים שלך ולבקש פגישה עם פסיכולוג, לשם אבחון כלשהו. אם התור ארוך מדי, נסי למצוא מטפל כלשהו שאת סומכת עליו או שקיבלת עליו המלצות. רצוי שתעשי משהו בהקדם. בדרך כלל התופעות עוברות עם הזמן, אבל אם אפשר לשפר יותר מוקדם, זה רצוי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה