בעיטות כמו איגרוף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/06/2010 | 10:46 | מאת: דפנה

אני בשבוע 27 והעובר ממש בועט חזק. זה ההיריון השלישי שלי ואינני זוכרת שה-2 הראשונים בעטו כך. בנוסף, לא תמיד זו בעיטה אחת, זה מרגיש יותר כמו מספר בעיטות כאילו איגרוף או אופניים. יש לי סיבה לדאגה?

09/06/2010 | 08:05 | מאת: צביה רן

שלום דפנה, ובכן, את מגדלת ספורטאי בבטן, ולא סתם, אלא מתאגרף. נסי "לדבר" אל העובר שלך ולשאול אותו מה הוא רוצה לומר לך? אולי גם את פעילה ולא ולא מספיקה לנוח? אם את מרגישה שזה ממש קיצוני, פני לרופא לבדיקה. כל טוב ובהצלחה בהמשך, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה