הריון בתחילת שבוע 7 נראה דופק ברוך השם עם גודל 6

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/06/2010 | 11:27 | מאת: יערית

האם זה נורמלי להיות בתחילת שבוע 7 ויש דופק ברוך השם וגודל העובר נראה בשבוע 6 זה נורמלי או חריג?

07/06/2010 | 07:19 | מאת: צביה רן

שלום יערית, מה הרופא אומר על כך? אני מאד ממליצה לקרוא ספר רציני על הריון ולידה וכך תוכלי לדעת מה קורה ומה צפוי לך. בנושא שאלות רפואיות כדאי יהיה לך לשאול את הרופא שלך או בפורום רפואי. לא כדאי ללמוד על הריון ולידה מפורומים באינטרנט. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה