בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/05/2010 | 13:26 | מאת: הדסי

הי, מזה 3 חודשים שאני ובן זוגי מנסים להיכנס להיון. לפעמים דייקנו על יום הביוץ ולפעמים קצת פחות. בפעם האחרונה שניסינו זה היה מדוייק ביום הביוץ ואפילו כמה פעמים ניסינו. את המחזור החודשי למרות זאת קיבלתי בזמן אך הוא דיי מוזר מכל הפעמים האחרות. קצת שונה... שאלתי היא, האם ישנה אפשרות שאני בהריון למרות הדימום ? קיימת אפשרות כזאת בכללי? תודה :)

27/05/2010 | 08:44 | מאת: צביה רן

שלום הדסי, רצוי שתבדקי לאחר הדימום, למרות שהסיכוי קלוש. בהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה