האם אני בהריון?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/05/2010 | 15:32 | מאת: מור

הי אני עוד מעט בת 16. יש לי חבר. אני והוא עדיין לא קיימנו יחסי מין אבל בעקרון עשינו רק לאחד השני ביד. אני כבר עברתי את התאריך של המחזור שלי ואני ממש מפחדת כבר. אני לא יודעת אם זה איחור במחזור או שאני בהריון למרות שלא קיימנו יחסי מין.

16/05/2010 | 06:37 | מאת: צביה רן

שלום מור, אם לא קיימתם יחסים מלאים, אם לא היתה פגישת זרע וביצית אין שום סיכוי שאת בהריון. יחד עם זה יכול להיות שאת בלחץ גדול, ולכן יש איחור. אם לא תקבלי מחזור בימים הקרובים, רצוי לקבוע פגישה עם רופא נשים, ובאותה הזדמנות גם לקבל ממנו הדרכה לגבי אמצעי מניעה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה