נשמע לי מאוד מוזר...

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/04/2010 | 20:10 | מאת: רונה

נשמע לי מאוד מוזר זהו פורום רשמי של דוקטורס וכל התשובות שלך צביה הן ללכת אלייך לטיפול דרך המסע? כל המטרה של פורום זה לחוות אם את חושבת שהפורום לא יכול לסייע ולו במעט כנגד חרדה ופחדים אל תשתתפי בו אם את חושבת שמטרטו לקדם את עסקייך בלבד עזבי אותו מיד, פני מקום לכאלו שאכן מעוניינים לתמוך יש בך טעות דווקא אם תראי את שיטתך ואת דרך מחשבתך וכן תייעצי לבנות באמת מכול הלב (ולא רק בואו לייעוץ) ייתכן מאוד שדווקא אז יבואו אלייך יותר להתייעץ. קראתי כמה מתגובותייך לנשים בחרדה וכל מה שייעצת זה לבוא אלייך לטיפול או לא לדבר על זה? נו באמת!!!! איפה האחריות שלך?

21/04/2010 | 06:57 | מאת: צביה רן

שלום רונה ותודה על תגובתך. בחרדה לא ניתן לטפל בהתכתבות!!! אפשר ללטף ולומר הכל בסדר? האם זה מספיק? חרדה זה מקום מאד עמוק שצריך לטפל בשורש שלו. ישנן הרבה שיטות, ואני יכולה להמליץ על כל אחת מהן, העיקר הוא ללכת לטיפול. תבחרי. אך רק לדבר על החרדה לא מספיק. מאחלת לך שתמצאי את הדרך המתאימה לך. כל טוב. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

21/04/2010 | 08:51 | מאת: G

כל הכבוד לך!! אכן גם אני נכנסת מידי פעם לפורום ורואה כי התשובות מפנות לאתר... של צביה. התשובות צריכת להיות יותר עינינייות ממוקדות ולא רק "ללטף".

21/04/2010 | 19:51 | מאת: נכון

ואם היא מכירה שיטות ועצות זה המקום לתת, לדסקס ברור שבפורומים יש מקום לדיאלוג ולספר את הידע מה הן השיטות שאת מכירה? שתפי אותנו ואולי אכן נמצא משהו שמתאים לנו?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה