נסיונות להיכנס להיריון - בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/04/2010 | 21:30 | מאת: מיטל

הפסקתי לקחת גלולות מספטמבר, לאחר החתונה. לא התאמצנו כ"כ להיכנס להיריון ולכן לא קיימנו יחסי מין מרובים ולא חישבנו תאריכי ביוץ. בחודשיים האחרונים אני מנסה לחשב ביוצים ולקיים יחסי מין בהתאם למועד הביוץ, במטרה להיכנס להיריון. הבנתי שזוג שמנסה שנה ולא מצליח להרות - שווה שייבדק, השאלה האם התקופה מספטמבר ועד החודשיים האחרונים נחשבת כתקופת נסיונות (למרות שלא עשינו הרבה "סקס" ולמרות שלא קיימנו במועדי הביוץ)? כי אם כן זה אומר שכבר 7 חודשים אנחנו לא מצליחים להיכנס להיריון ! או שתקופה זו אינה נחשבת, אלא רק החודשיים האחרונים בהם ממש ניסינו להיקלט וקיימנו יחסי מין במיוחד בתקופת הביוץ ואז זה כאמור "רק" חודשיים ניסיון. האם שווה שנבדוק אם יש אצלנו בעיה, או שזה מוקדם מידי ? אודה לעצתך, מיטל ר.

08/04/2010 | 07:54 | מאת: צביה רן

מיטל, עניתי לך בפורום הריון ולידה. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה