פחדים וחששות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/03/2010 | 09:54 | מאת: ענת

אני בת 37 ומטופלת בציפרלקס 1/2 כדור ליום, עקב חרדות מ....הריון. אני דבר בעולם שאני רוצה יותר מילד נוסף יש לי שתי בנות מדהימות בבית. מה עושים? ניתן ליטול את התרופה עד הכניסה להיריון ולהפסיק , לפחות בחודשים הראשונים ואחכ לחזור? או ש"לסבול" כי זה מסוכן לעובר? אני רוצה כבר להגיע להחלטה. אנא עזרתך .

24/03/2010 | 08:12 | מאת: צביה רן

שלום ענת, רק הרופא המטפל שלך יכול לומר לך איך להתנהג עם התרופה. האם את מטופלת בטיפול פסיכולוגי או דומה או רק בתרופות? אם רק בתרופות, זה לא מספיק לדעתי, כי אף פעם לא תגיעי לשורש של הפחדים שלך כדי שפעם ולתמיד תיפטרי מהם. ויש דרכים לעשות זאת!!! מזמינה אותך להכנס לאתר שלי המצויין בחתימה ולקרא שם קצת. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" http://www.heal-la.co.il 08-9263369

24/03/2010 | 08:49 | מאת: ענת

כן, אני מטופלת גם בשיחות ולו אין כל בעיה להכנס להריון ולהמשיך את התרופה אבל, אני פסיכולוגית לא מסוגלת ליטול תרופה שידיעה שיש סיכוי ולו הקטן ביותר לפגיעה בעובר. אכנס לאתר לראות במה אוכל להעזר. בכל אופן תודה וחג שמח!!!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה