פחד מכאב

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/03/2010 | 18:36 | מאת: ר

אני בהריון שבוע 5 .. בת 23 פוחדת מהפלה כי היה לי דימום פעמיים הרופא אמר שזה טבעי והכל תקין .. מפחדת מכאב בבדיקות ויש לי פחד מלידה .. אני צריכה עזרה תודה מראש

09/03/2010 | 07:33 | מאת: צביה רן

שלום לך ר יקרה. יש נשים רבות שפוחדות מההריון ומהלידה. אם זה משתלט לך על החיים רצוי מאד לקבל טיפול פרטני או קבוצתי. אשמח לעזור לך אם תפני אלי. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה מטפלת בתהליך "המסע" עפ"י ברנדון בייס http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה