הריון ומחזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

21/02/2010 | 20:10 | מאת: limor

שלום רב, אני כמעט בת 40 אם ל 3 ילדים ויש לי שאלה.. האם ייתכן מצב בו אני אהיה הרה ואקבל מחזור סדיר? אם כן איך אפשר לבדוק אם אני הרה? יש לציין כי אני חרדה מאוד מהעניין ואולי מדמיינת אבל נראה לי שהבטן קצת גדלה לי ועוד כל מיני הרגשות מוזרות... תודה

22/02/2010 | 07:36 | מאת: צביה רן

תעשי בדיקת הריון כדי להיות בוודאות במקום בספקות. זה הפשוט ביותר. אם שללת הריון, לכי לבדיקה גניקולוגית, זה חשוב. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה מטפלת בתהליך "המסע" עפ"י ברנדון בייס http://www.heal-la.co.il 08-9263369

24/02/2010 | 10:09 | מאת: מ

אין מצב של מחזור בזמן הריון. יש מצב של דימום בהריון וכאשר זה קורה, יש לברר סיבתו ואם יש צורך לטפל. תשאלי רופא , באחד הפורומים המקצועיים העוסקים בהריון ולידה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה