חרדות מניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/01/2010 | 21:01 | מאת: מצפה וחרדה

אני נמצאת שלושה שבועות לפני ניתוח קיסרי רביעי - כל הלידות אצלי היו קיסרי לצערי הרב. ואני ממש סובלת מחרדות וממחשבות שליליות. אני מתפקדת ומנסה להעסיק את עצמי (אני לא עובדת כרגע) אך אני ממש מוצפת- במיוחד לאור כל המקרים שקרו לאחרונה בלידות וכו' אני גם יודעת שניתוח רביעי באמת מסוכן יותר מניתוח ראשון וגם פוחדת מהזריקה בגב של ההרדמה ומהכל- איך ניתן לצאת מזה? בניתוח הקודם כששכבתי במיטה בחדר המתנה לניתוח הגוף שלי רעד בלי שליטה איך מתגברים???

20/01/2010 | 21:16 | מאת: צביה רן

שלום לך, נסי לקחת תמצית רסקיו מפרחי באך. התמצית בטוחה לשימוש גם בהריון. יחד עם זאת, רצוי שתדברי עם הרופא שלך שינסה לעזור לך בהסברים ולהרגיעך. מאחלת לך כל טוב, צביה רן

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה