ילד שלישי.. התלבטות..-אשמח לתגובות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/01/2010 | 18:42 | מאת: אורחת

ערב טוב, יש לי 2 ילדים מדהימים (טפו, טפו..) ואני אוטוטו בת 40 .. תמיד היה ברור לי שאסתפק בשניים וזהו ודווקא בשנה האחרונה אני לא מפסיקה לחשוב על הריון נוסף. אני מאוהבת באימהות מלאת סבלנות ונהנית כל כך מילדיי שאני חשה שזו תהיה החמצה לא להביא עוד ילד, אבל ..וכאן בא האבל, הפחד משתק אותי (שמא חלילה יקרה משהו.., שוב לעבור תקופה מלאת חששות..). אני אדם די חרדתי ומאז שהפכתי לאמא זה רק התגבר!!, אנ בהתלבטות עצומה ודי אובדת עצות.., איך מתגברים על החרדות הללו..? אשמח לתגובה , אורחת.

19/01/2010 | 08:25 | מאת: צביה רן

שלום אורחת, היום גיל 40 הוא עדיין גיל של ילודה, והבדיקות שמלוות את ההריון הן בהחלט טובות. אני שמחה לשמוע שהאמהות ממלאת אותך ויש לך סבלנות, אז מה שכדאי לטפל בו עכשיו הן החרדתיות והדאגנות שלך, ואפשר לעשות זאת בעזרת אנשי מקצוע, במיוחד אלה העוסקים בשיחות ולא בתרופות. אשמח לעזור אם תצרי אתי קשר. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה