חרדה מהלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/01/2010 | 14:51 | מאת: רויטל

שלום, אני בהריון ראשון שבוע 32. יש לי ממש חרדה מהלידה, לא במובן שזה גורם לי לא לתפקד, אלא במובן שזה מעסיק ומפחיד אותי בצורה לא רציונאלית ומעבר לפרופורציה. אני חווה פער עצום בין הידיעה שזה אפשרי וכו' לבין התחושה שזה ממש לא אפשרי. אני חוששת שלא אעמוד בכאבים, שזה יקח נצח, שיצטרכו מכשירים וכו - בקיצור חיה תסריט אימים. לקולות ההיגון שמסביבי אין מקום - והם נהדפים לתחושות השליליות. אני ממש מייחלת ללידה קיסרית- אך לא רוצה שהפחד הוא זה שיניע אותי לקחת החלטה כל כך חשובה. יש איזה עצה פרקטית? תודה בכל מקרה, רויטל

15/01/2010 | 09:10 | מאת: צביה רן

שלום רויטל, האם עברת קורס הכנה ללידה? מומלץ ביותר. כי ידע הוא כח. בנוסף, כדאי שתימנעי מקריאת סיפורי לידות, ביחוד כאלה שהיו קשות. יש דולות שמעבירות הכנה פרטית ללידה לזוג בביתו. אם זה מעניין אותך תוכלי להתקשר אלי ואתן לך פרטים. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

14/03/2010 | 21:05 | מאת: דנה

רויטל חמודה, אין לך מה לפחד..באמת שלא. למב כאבים? יש אפידורל.אני עשיתי את זה פעמיים ויצאתי בשלום.. חוץ מזה כשיגיע הרגע,לא תחשבי על הכאבים..מרוב התרגשות תשכחי את זה... הכל יהיה בסדר.. בהצלחה,דנה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה