האם יש בנות נוספות שחוששות מכך?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/01/2010 | 10:55 | מאת: שלום

התחתנו לפני 8 חודשים. בעלי רוצה מאד ילד, אך לי חשש אחד גדול שמונע ממני להתחיל והוא הפחד משינוי בזוגיות שלנו. כרגע טוב לי מאד ואנחנו מאושרים ביחד! אני חוששת מאד שילד חדש ישנה את הקשר בנינו לכל כיוון שהוא, אבל ישנה!! (ידוע לי שהוא משנה! אם לטובה או רעה..) אני ממש חרדה מהעניין הזה. בעלי אומר שזה רק יחזק בנינו וזה פרי אהבתנו אך אני תקועה בפחד! יש פה בנות נוספות שזה החשש שלהן או שאני היחידה?? תודה

15/01/2010 | 09:08 | מאת: צביה רן

אני מאד ממליצה להיפגש עם מטפל זוגי שיעזור לכם ללבן את הסוגיה ואולי יתן לכם כלים איך לחזק או לשמר את הזוגיות בתנאים משתנים. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה