מה עושים עם התינוק בימים הראשונים בבית?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/12/2009 | 12:16 | מאת: מאי

שלום רב אני בת 25 כרגע באמצע השבוע ה24 להריוני. הדאגה הקטנה היחידה שיש לי מתייחסת לימים שלאחר השיבה הביתה מבית החולים. כיצד יודעים למה התינוקת זקוקה? מתי צריך להאכיל, להרדים ולקלחה? האם בבית החולים מקבלים את המידע הנדרש לפני השחרור הביתה?

23/12/2009 | 13:24 | מאת: ש

יש הוראות שמקבלים בבית החולים. תשאלי בתחנת טיפת חלב הקרובה למקום מגורייך, אם אחות תגיע הביתה בימים הראשונים לאחר הלידה. יש מקומות שזה מקובל, אחות מגיעה לאחר לידה ראשונה לביקור.

24/12/2009 | 07:56 | מאת: צביה רן

השאלות והתהיות שלך מאד ברורות. האם קראת ספר מקצועי על הריון ולידה? מאד מומלץ. בנוסף, בבית היולדות מדריכים אותך מה לעשות. כמו כן, קורס הכנה ללידה (ישנן אופציות רבות איך ואיפה לעשות אותו) חיוני לדעתי. בנוסף, אם יש לך אמצעים תוכלי לקחת דולה פוסט פרטום (שמלווה לאחר הלידה). כשתתקרב הלידה תוכלי לפנות אלי ישירות ובהתאם לצורך אוכל להמליץ המלצות נוספות, לאחר שתממשי חלק מההמלצות שלי כאן. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה