היריון וסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

10/12/2009 | 06:02 | מאת: רוני

אני בת 38 מגיל 25 חולה בסכיזופרניה אך היא ברמסיה כעת כבר חמש שנים!!! אני נוטלת זיפרקסה 10 מ"ג 2x ביום -מצב הרוח שלי מצוין ועובדת בעבודה מסודרת. שאלתי היא מה עליי לעשות כאשר בקרוב ארצה להיכנס להיריון - איזה בדיקות עליי לעבור אם בכלל?מה יקרה לעובר כאשר אטול את התרופה הפסיכאטרית? האם זה יהיה מסוכן לעובר? אני נוטלת גם נוביטרופן 5 מ"ג לשלפוחית רגיזה....אודה לך מאוד על תשובתך האמינה והמהירה. תודה רוני

10/12/2009 | 07:35 | מאת: צביה רן

שלום רוני, עליך להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך. בהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה "המסע" עפ"י ברנדון בייס http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה