מחפשת לראיין אמהות ללא אם למחקר עבור עבודת סיכום

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

29/11/2009 | 22:25 | מאת: רויתולה

שלום לכן, בעבודת סיכום קורס הדולות בחרתי בנושא אמהות ללא אמהות. העבודה תעסוק בשאלה כיצד ניתן לעזור לנשים יתומות, האם דולה יכולה לקחת חלק מהכאב ובכך לתת ללידה לזרום ולנוע, האם נשים שחוו עזרה ותמיכה בשעת הלידה חשו בטוחות בעצמן לאחר הלידה, והאם השלב הקשה ללא מעגל התמיכה האמהי עבר ביתר קלות כתוצאה מהתמיכה בלידה? על מנת לבנות את העבודה אני מחפשת לראיין קודם כל נשים שילדו לידה ראשונה ללא דולה, כמובן, יתומות מאם. בשלב השני, ארצה לראיין נשים שילדו בליווי דולה.תודה, תודה, ושוב תודה. תבורכו! רווית 054-6553822 [email protected]

10/12/2009 | 11:54 | מאת: הי רויתולה

אשמח לעזור לך אך לא בנוגע לחוuית הלידה אלה יותר על הקושי לגדל ללא אמא.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה