מצב רוח ירוד

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/11/2009 | 13:37 | מאת: רנה

שלום, אני בהריון רביעי שהיה מאוד רצוי, ולמרות זאת ברגע שניכנסתי להריון המצב רוח שלי השתנה מאוד לרעה. כמו בהריונות הקודמים אין לי חשק כימעט לשום דבר מלבד לישון, פחות מוטיבציה בעבודה, עם הילדים,עם בעלי (שעוזר ותומך בצורה מופלאה), נשבעתי לעצמי שאם גם הפעם זה קורה אני מנסה לעבור את זה אחרת ולטפל בעצמי במקום רק 'לשרוד' את התקופה הזאת ולשנן לעצמי שהנה זה עוד רגע כבר עובר, מה אפשר לעשות?, חשוב לציין שבינתיים (אני ממש בשבועיים הראשונים) זה פחות גרוע מההריונות הקודמים, ואני מצליחה יחסית יפה להישאר עם הראש מעל המים, ובכל זאת... תודה רבה רנה

16/11/2009 | 06:47 | מאת: צביה רן

שלום רנה, האם הבדיקות שלך תקינות? ברזל? B12? מה את עושה, לומר לעצמך דברים חיוביים זה נפלא. בנוסף אפשר ללכת לשיחות, כדי לבדוק מה יש שם. אשמח לייעץ בשיחה אישית. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה