חרדות ועצבנות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

16/10/2009 | 02:26 | מאת: אני06

שלום רב, אני בשבוע 9 הריון ראשון,והתחיל לי מצבים של בכי מלחץ,מהתרגשויות מסרטים,ובעיקר עצבנות -מתי העצבנות המטורפת הזו תחלוף??? ובנוסף בעלי לא תומך,לא מבין ולא מתעניין,ונורא עצוב לי ככה ואני בוכה וחרדתית וצריכה תמיכה . האם ביופידבק יכול לעזור לחרדות???ואיך אפשר להתמודד עם גבר שלא תומך בכלל ובכלום בהריון למרות שהוא מאוד רוצה את ההריון.??ומתי העצבנות והעודף רגש יחלפו???

16/10/2009 | 17:19 | מאת: צביה רן

שלום אני, מצבי הרוח המתחלפים ועודף הרגישות בהחלט אופייניים להריון, בגלל השינויים ההומונליים. איך בדיוק היית רוצה שבעלך יתמוך בך? מה את רוצה שהוא יעשה? האם לפני שנכנס להריון ניסיתם לדבר על תקופת ההריון, על הציפיות? אשמח לשמוע את תשובתך. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה