תנועות עובר- בבקשה עזרה....

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/10/2009 | 16:02 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 22, הריון ראשון, שבוע 25+3 ועדין לא מרגישה תנועות עובר. ביום שישי האחרון ביקרתי אצל הרופא שלי שבדק אותי ואמר שבאולטרסאונד הכל ניראה תקין ושהיא זזה ובועטת. אבל למה אני לא מרגישה בכלל? ממש מודאגת? האם משהו לא בסדר? חשבוב לציין שהשליה נמצאת דופן קדמי תודה על התשובה

05/10/2009 | 07:21 | מאת: צביה רן

שלום שרון, אם באולטרסאונד רואים ושומעים, זה נפלא. לפעמים התנועות כל כך עדינות, כשאנחנו מצפות למשהו סנסציוני. נסי לשבת בשקט, אבל ממש בשקט, שימי ידיים על הבטן, עצמי עיניים, תוכלי גם לדבר אליה. שימי לב מה יקרה. כל טוב. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה